Våre samarbeidspartnere

«Å komme sammen er begynnelsen. Å holde sammen er fremgang. Å arbeide sammen er suksess.» Henry Ford

På FMV er vi opptatt av å gjøre hverandre gode.
Vi har flere dyktige samarbeidspartnere som vi jobber tett sammen med.

Heimli Ship Design

Heimli Ship Design ble etablert i 2009 av Asbjørn Vik, og bygger videre på tradisjonene og kompetansen på Fitjar. I tillegg til dyktige folk, benytter Heimli moderne og avansert programvare i design- og engineeringsarbeidet. Sammen med Fitjar Mekaniske Verksted har Heimli utarbeidet HFMV-design.

 

Napier AS

Napier AS er et rederi med hovedkontor på Langevåg, Bømlo. AMAR Group AS og Steinsvik AS eier til sammen 50 % av rederiet. Sammen med Fitjar Mekaniske og Heimli har Napier utarbeidet en serie prosessbåter med navnet HFMV-P Napier.


Nogva Motorfabrikk AS

Nogva er leverandør av fremdriftsanlegg og aggregat, gir og propellanlegg. Etbalert i 1913, og har hovedkontor i Søvika, Møre og Romsdal. Har også virksomhet i Svolvær.
I desember 2018 ble Fitjar Mekaniske Verksted også NOGVA-forhandler, og har eget NOGVA-lager på verftet.

PMH

PMH Norway
PMH leverer produkt og system for hydraulikk, manøvrering og styring, styremaskiner, thrustere, wincher og kapstaner. PMH har hovedkontor i Trondheim kommune.

EAA

Electro Automation Austevoll AS
Leverandør av tavlesystem og elektrotekniske produkt, som motorstarter og kontrollkabinett. Tilbyr tjenester innen prosjektering, engineering, produksjon og installasjon.

TESS

Norges største leverandør av slanger og slangetilbehør. Tess har hovedkontor i Lier ved Drammer og er representert i hele Norge. Selskapet har en offensiv vekststrategi. FMV ble i 2018 et sertifisert slangeverksted. 

VASSNES

Vassnes Solutions AS
Elektroinstallatør som også tar på seg total enterpriser med engineering, innkjøp og installasjon. Hovedkontor i Ølen, Rogaland.